Kabouterroute Lichtenvoorde

Op zondag 5 november 2017 werd de kabouterroute in Lichtenvoorde geopend! 's Morgens was er een bijeenkomst voor genodigden (sponsoren en de mensen die als kabouter zijn vereeuwigd) bij Markt 5.
Om 14.00 uur openden we de route voor iedereen met het uitreiken van prijzen voor de mooist gekleurde papieren kabouterdeurtjes aan kinderen uit Lichtenvoorde. Tijdens de opening brak de zon door op de markt in Lichtenvoorde! 

Deze hele open zondag werd in het teken van Kabouters gezet. Elke ondernemer had er op zijn eigen manier een invulling aan gegeven. De ondernemers in het centrum die de route ook ondersteunen hebben allemaal een kabouterdeurtje in hun eigen etalage of bij de ingang.  

Dank aan alle sponsoren!

Geef Lichtenvoorde Kleur! en de VVV Oost Gelre

De gemeente Oost Gelre deed een bijdrage uit hun toeristisch budget en vanuit het programma Geef Lichtenvoorde Kleur!

 

Vrienden van Antoniushove

De mooiste levensverhalen vindt je in de woonvoorzieningen voor ouderen. Deze hebben we ook in de kabouterroute kunnen opnemen, mede dankzij een bijdrage van de Vrienden van Antoniushove! De route loopt ook door de prachtige binnentuin van dit woonzorgcomplex van Careaz

Maar ook bij de Marienhof (Stichting Zorgcombinatie Marga Klompe) vind je een deurtje. De verbinding tussen jong en oud versterken is namelijk een belangrijk doel van de route!

 

Lokale ondernemers:

Addink Media, Lurvink Textiel, IetsAnders.nl, Lageschaar Advies, Circus Bongo, Lyfstyl, Kaas en Meer, Slijterij Paul, Meneer Kees

Stenen Museum winkeltje, Restaurant de Leeuw, Bakkerij Oude Wesselink, EVEzien journalistiek, Slagerij Gebroeders Gosselink, Etos, Workmate Company, Kuyper hair en Wellness, Logopediepraktijk Oost Gelre, Iets Anders Makelaars, Han ter Woerds, Delicious Doppen, Hebbes Kado EnZo,Grand Cafe Markt 5, Claudine haar creaties. , Tessa Coaching.

 


Verkooppunten Kabouterroute boekjes

VVV Oost Gelre

Markt 11a

7131 DG Lichtenvoorde

 

Stenen Museum Winkeltje

Rapenburgsestraat 24a

7131 CZ Lichtenvoorde

Meneer Kees Lichtenvoorde
Varkensmarkt 8a

7141 DH Lichtenvoorde

Hebbes Kado Enzo

Markt 8

7131 DG Lichtenvoorde

Voor grotere aantallen >10 boekjes kun je ook contact opnemen met kabouterroute.nl via info@kabouterroute.nl


Een paar deurtjes uit de route....