Kabouterhuisjes te huur!

We hebben twee setjes van 10 huisjes beschikbaar die je kunt huren. 
De sets bestaan uit de 10 huisjes, een mal voor stoepkrijt-voetstapjes om de route uit te zetten, een verhaal om de speurtocht in te leiden, een kaboutermutsje om te zoeken, 10 puzzelstukjes en een doosje om de muts terug te sturen naar de kabouter die 'm was verloren!
De huur bedraagt 50 euro voor 2 dagen, met een borg van 25 euro.
Wil je als kinderopvangorganisatie, basisschool, buurtvereniging of organisatie de set langer huren? Stuur ons dan even een mailtje om te overleggen over de prijs. info@kabouterroute.nl 

 

Huisjesset klein

Met tien hele kleine huisjes (12 cm hoog) kun je een speurtocht uitzetten in je eigen tuin of in je eigen huis! Elk huisje heeft een wasknijper aan de zijkant of achterkant waar je één van de puzzelstukjes aan kunt bevestigen. Met tien puzzelstukjes komt de locatie van de verloren kaboutermuts tevoorschijn!

Huisjesset zilver

Met deze tien huisjes (15-25 cm hoog) kun je ook een speurtocht uitzetten in je eigen tuin of in je eigen huis! De huisjes hebben allemaal een zilveren dakje en zijn met botenlak helemaal waterbestendig gemaakt. Dus als er een buitje valt hoef je ze alleen maar af te drogen!

Aanvullingen

Je kunt uitnodigingen versturen in kabouterstijl met de kabouteransichtkaarten. De kaart van kabouter Linda, de Grapjeskabouters of Kabouter Antje is daarvoor heel geschikt. De kaarten zijn 1 euro per stuk.

 

Er zijn ook kleurplaten om de kinderen zelf hun kabouterdeurtjes te laten maken. Van stevig papier. Tip: Plastificeer ze om er echt een solide deurtje van te maken! er zijn twee varianten van de kleurplaat en deze zijn ook 1 euro per stuk.